GRAFIČKI
DIZAJN

Posjetnice

Prvi kontakt s vizualnim identitetom Vašeg poslovanja predstavljaju posjetnice. Mi Vam, u suradnji s Vama, nudimo nekoliko prijedloga dobro osmišljenih i kreiranih posjetnica na kojima se nalaze najosnovniji podaci. Posjetnice predstavljaju osnovu svake poslovne komunikacije, te mogu biti tiskane jednostrano, obostrano, bijele, u boji, itd., ali one moraju biti nešto što uvijek imate pri ruci. Pošaljite nam sve podatke koje biste željeli da se nalaze na posjetnici i izradit ćemo Vam nekoliko prijedloga, te Vam ih poslati da odaberete ono što Vam se najviše sviđa.

Letci

Cilj letaka je privući pažnju kupaca, stoga je za uspješan dizajn letaka potrebno kreirati naslov koji će privući pažnju istih. Poruka koju želimo prenijeti treba biti u kratkim i jasnim rečenicama koje u konačnici određuju i svrhu letka. Letak također treba, osim tekstualnog, sadržavati i odgovarajući vizualni sadržaj. Sve to je proces u kojem, u suradnji s našim klijentima, oblikujemo letke i njihov sadržaj koji na najbolji način predstavljaju ciljanim skupinama ono što im želite prenijeti.

Cjenici

Sadržaj cjenika jest također jedan od marketinških alata Vašeg poslovanja. On prikazuje način na koji prezentirate vašu ponudu, te je vrlo bitno obratiti pažnju na sve detalje; od boja, sadržaja – tekst, slika, formata, itd. Cjenici trebaju biti dizajnirani u skladu s Vašom ponudom, te na način da ostave dojam kvalitete ponuđenih proizvoda.
Naši radovi
Pogledajte neke od naših radova