Usluge | IT DESIGN
01

Izrada web
stranica

Izrada web stranice započinje Vašom vizijom, te se odvija kroz proces koji obuhvaća stalan kontakt s našim klijentima u svrhu razmjene ideja i prijedloga koji u konačnici daju najprihvatljivije riješenje. Naš cilj je ostvariti Vašu ideju koja najbolje prezentira Vaš proizvod i uslugu ciljanoj publici, zadovoljiti Vaše zahtjeve, te ostvariti uzajamno povjerenje.

02

Izrada web trgovina

Naše e-commerce rješenje sadrži sve najbolje od standardnih funkcionalnosti i potpuno je modularan. Naš tim će razgovarati o vašim potrebama i prilagoditi rješenje koje odgovara vašem brandu i zadanim ciljevima.

03

Branding - vizualni identitet

Brand nije samo vizualni identitet proizvoda ili tvrtke, on uključuje osobnost i vrijednost, način komunikacije, reputacije i iskustva potrošača. Učinkoviti i uspješni brendovi su oni koji su dosljedni. Pouzdanost i autentičnost dvije su od pet najvažnijih značajki brenda. Jak brend pomaže vam utisnuti se u svijest potrošača te razviti povjerenje i lojalnost kod svojih kupaca. Brend nećete stvoriti preko noći, ali ulaganje vremena i ostalih resursa u izgradnju svog brenda uvijek se isplati.

04

Izrada web aplikacija

Razvijamo programska rješenja koja su potpuno prilagođena vašim poslovnim procesima te unaprijeđuju poslovne procese unutar vaše tvrtke.

NAŠE USLUGE

* Digitalna transformacija

* Izrada web stranice

* Izrada web trgovine

* Izrada mobilnih aplikacija

* Izrada logotipa

* Dizajn kataloga

* Dizajn posjetnica

* Dizajn letaka

* Dizajn plakata

* Tisak

* Kompletna rješenja za e-trgovinu

* Izradu facebook stranice

* SEO optimizacija

* Fotografiranje vaših proizvoda/usluga sa profesionalnom opremom

* Web marketing (Google AdWords, oglašavanje na društvenim mrežama...)

* Kompletna usluga prijevoda