IT DESIGN
IT DESIGN

Gradimo i transformiramo poslovanje kroz strategiju, dizajn i razvoj

01
IZRADA WEB STRANICA

Prvi korak u osmišljavanju uspješne web-stranice je prikupljanje informacija. Koristeći informacije u prvoj fazi sastavljamo plan izrade web stranice. Prvo se izrađuje layout index stranice a nakon konzultacija s klijentom i ostatak. Temeljem elementa dizajna svi elementi strance su iskodirani i ubačeni u CMS, te responzivni na svim uređajima. Testiramo vašu web stranicu na raznim uređajima i preglednicima prije nego što stranica postane live. Nakon što vaša stranica bude postavljena live, možemo vam ponuditi održavanje web stranice/webshopa (tjedno, mjesečno, tromjesečno, šestomjesečno ili jednom godišnje).

02
IZRADA WEB TRGOVINE

Web trgovina koja je optimizrana za desktop računala te mobilne uređaje i tablete ima veću prednost nad konkurencijom. User Friendly sustav za upravljanje sadržajem (CMS), možete jednostavno ažurirati stranice, kategorije, proizvode, članke itd. Uz najnoviju tehnologiju imat ćete brzu web-trgovinu koja korisnicima omogućuje da od pregleda do naplate dođu za nekoliko sekundi.

03
IZRADA WEB APLIKACIJA

Napravit ćemo aplikacije skrojene prema vašim potrebama. Nakon svake pojedine faze se vrši analiza te se koordinira sa naručiteljem. Nakon završetka projekta, aplikacija se publicira na platformi Google Play (za Android) ili Apple Store (za iOS).

04
BRANDING

Logotip mora biti upečatljiv, lijep, jednostavan i prepoznatljiv. Svi znamo da je prvi dojam najvažniji, a upravo je logo taj po kojem ćete biti prepoznatljivi. Vaš logo se treba lakoćom prenijeti na uredski materijal, biljege, video, odjeću i ostali marketinški materijal. Dobar dizajn je jako bitno za prezentiranje vaše tvrtke i usluga. Ako želite dugoročnu investiciju koja gradi uspješan imidž vaše tvrtke i razvija njezin brend onda svakako trebate razmišljati o sl.: * logotipu, knjiga standrada * memorandumu, kuvertama, posjetnicama katalozima, brošurama, plakatima * pozivnicama i oglasima * ambalažama vašeg proizvoda * oslikavanje auta ili poslovnog prostora * uredskim poklonima

05
UI/UX DIZAJN

Dizajna korisničkog iskustva i korisničkog sučelja usko su povezani pojmovi. Neki ih smatraju istom stvari, a zapravo su vrlo različiti. Dali ste ikad razmišljali o bojama, obliku, fontu, koja bi privukla nove korisnike na vašu stranicu?

06
HOSTING

Hosting je usluga zakupa prostora na internetskom poslužitelju (serveru) na kojem će biti smještene vaše web-stranice. To je preduvjet da bi vaša web stranica ili web shop uopće bili prisutni na internetu.

PRIKUPLJANJE INFORMACIJA

UPRAVLJANJE SADRŽAJEM

DIZAJN

PROGRAMIRANJE I RAZVOJ

TESTIRANJE

NAŠI PARTNERI