WEB
DIZAJN

 

 

Web stranice izrađujemo prema Vašim zahtjevima i specifikaciji.
Izrada web stranice započinje Vašom vizijom, te se odvija kroz proces koji obuhvaća stalan kontakt s našim klijentima u svrhu razmjene ideja i prijedloga koji u konačnici daju najprihvatljivije riješenje. Naš cilj je ostvariti Vašu ideju koja najbolje prezentira Vaš proizvod i uslugu ciljanoj publici, zadovoljiti Vaše zahtjeve, te ostvariti uzajamno povjerenje kojim težimo prema dugoročnom partnerstvu.

Kod web dizajna se trudimo da svakom klijentu maksimalno pojednostavimo pripremnu fazu izrade web stranice, kao i sam proces izrade. Trudimo se detaljno analizirati Vaše potrebe, a Vaš je zadatak da nam osigurate upute i materijale potrebne za kvalitetnu izradu web stranice (tekstove, fotografije). Ono što od Vas trebamo je jasan cilj, sadržaj web stranice, koja Vam je ciljana publika, Vaše želje i prijedloge. Nakon dogovora šaljemo Vam naš prijedlog riješenja web stranice (dizajn) koji dorađujemo do konačne potvrde s Vaše strane.

Kod ažuriranja, tehničkog održavanja i popravka Vaše web stranice, ukoliko i to bude jedna od Vaših potreba, brinemo o promjenama, dopunama, ispravcima i svemu ostalom što vašu stranicu održava živom i aktivnom.

Web stranice moraju biti uvijek aktualne i svježe, bogate novim informacijama, stoga je redovito održavanje web stranice – nakon izrade web stranice – najvažnija zadaća koja počinje odmah nakon puštanja nove stranice u rad.

Naši radovi
Pogledajte neke od naših radova