IT DESIGN je mali obrt osnovan 2016. godine u Zagrebu, specijaliziran za web dizajn, grafički dizajn, te internet marketing.

Web stranice izrađujemo prema Vašim zahtjevima i specifikaciji. Izrada web stranice započinje Vašom vizijom, te se odvija kroz proces koji obuhvaća stalan kontakt s našim klijentima u svrhu razmjene ideja i prijedloga koji u konačnici daju najprihvatljivije riješenje. Naš cilj je ostvariti Vašu ideju koja najbolje prezentira Vaš proizvod i uslugu ciljanoj publici, zadovoljiti Vaše zahtjeve, te ostvariti uzajamno povjerenje kojim težimo prema dugoročnom partnerstvu.

Grafički dizajn je u svakodnevnom životu prisutan svuda oko nas, a toga najčešće nismo ni svjesni. Osmišljavanje izgleda Vaših letaka, posjetnica, cjenika i slično ćesto može biti iscrpljujuće već u procesu dok pokušavate zamisliti gdje što smjestiti, koje boje odabrati, koji tekst ili vizualni sadržaj dodati. U tom se procesu posvećujemo izradi nekoliko prijedloga za Vas, prije čega nam Vi iznosite Vaše zahtjeve.

Internet ili web marketing, odnosno oglašavanje Vaših proizvoda i usluga putem interneta je također proces kojem je potrebno puno vremena, posvećenosti i konstantna komunikacija između nas i klijenta. Uključuje oglasne kampanje u kojima se usmjeravamo na ciljanu publiku, izrada stranica i profila na društvenim mrežama i upravljanje istima.

Svakom novom projektu pristupamo s posebnom pažnjom, od ideje do cilja, a proces izrade prilagođavamo Vašim potrebama.

IMATE PITANJA? / KONTAKTIRAJTE NAS
Upit za izradu web stranica/web trgovine (ili neku drugu uslugu iz naše ponude) možete poslati putem kontakt forme ili direktno na [email protected]
Poželjno je da navedete što više informacija o Vašem web projektu kako bismo Vam mogli poslati najpovoljniju ponudu za vaš projekt.
[contact-form-7 404 "Not Found"]
Telefon

385 95 8102772

Email
WebSite